Noordzij Automotive

Auto handel/reparatie met eerlijke auto's voor eerlijke prijzen 
 

Oorsprong

Noordzij Automotive is een deeltijd dagbesteding project van mijzelf Max Noordzij.

Ik ben altijd gepassioneerd geweest over alles met een motor en wat bestuurd kan worden. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik al op jonge leeftijd wist wat ik wilde gaan doen; ik wilde de wereld zeeën bevaren...

Echter is er geen vooropleiding voor de zeevaartschool op vmbo niveau dus ben ik de Rijn en binnenvaart school gaan doen. Hierna was de weg vrij voor de MBO en daarna HBO zeevaartschool. Dit was helemaal mijn straatje want hier wordt alles geleerd in verband met schepen en scheepsmotoren. 

Dus nu 2018 na 15 jaar actief te zijn in de zeevaart inmiddels als Kaptein ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen. In mijn vrije tijd werkte ik zoizo al graag aan mijn andere hobby's/passies zijnde auto's en boten. Dus nu ben ik begonnen aan het aanbieden van mijn service aan derden.

Doelstellingen

Zoals vermeld is Noordzij Automotive een dagbesteding project voor mijn vrij tijd. Hierdoor ben ik niet afhankelijk van het inkomen en hoef ik geen targets/omzet te verantwoorden.

Dit betekend dat ik kan leveren waar ik voor sta:

Kwaliteit 


Openheid 

Eerlijke prijzen


Hier moet wel een kanttekening gegeven worden, doordat ik dit naast mijn vaste baan als Kaptein doe zal ik niet altijd op korte termijn bereikbaar zijn en kan het zijn dat werkzaamheden verder van te voren ingepland moeten worden. 


Dus als u een project / klus / onderhoud / storing heeft welke in sommige gevallen even kan wachten tot een moment wat ons beide schikt dan is Noordzij Automotive uw adres!